In de buurt

Van af het vakantiehuis kan je mooie wandelingen maken, maar ook gaan hardlopen en fietsen. Zo ligt de Ourthe op wandelafstand, waar onder meer een van de mooiste GR wandelpaden van België langs loopt. Als je eventjes met de auto rijdt, zijn er ontelbare mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten. In de documentatiemap in de vakantiewoning vind je boekjes met wandelingen, kaarten, enzovoort.

Bomal-sur-Ourthe, deelgemeente van Durbuy, ligt in een van de mooiste en toeristisch meest interessante regio’s van de Belgische Ardennen. Het dorpje op zich biedt alles wat je nodig hebt aan winkels: een kleine supermarkt, bakkers, slagers, enkele cafés en restaurants. Het dorp is vooral bekend voor zijn zondagse markt, waar je naast antiek en brocante ook andere zaken kan kopen. Ons vakantiehuis ligt in het domein dat vroeger aan het kasteel van Bomal toebehoorde.

 

Wil je deze vakantiewoning Ardennen boeken? Stuur ons dan een mail  met de gewenste periode en vermeld of je een weekend, lang weekend, midweek of week wilt boeken. Kijk bij beschikbaarheid wanneer de vakantiewoning nog vrij is.